Наставникът на Нефтохимик - Викторио Павлов, коментира тежкото поражение с 0:3 от Септември София, което отборът му записа. 

"Причината е, че футболистите ми излязоха не готови за този мач. Вече втори мач в 30-ата секунда ни вкарват гол, не знам как да нарека това нещо. Като почнеш от съблекалнята с гол, нещата се променят. После също направихме куп грешки и отборът на Септември закономерно владееше инициативата. Ние паднахме чисто психолотически. Едно безобразно представяне от нашия отбор", заяви разочарованият Павлов. 

"Трябва да се работи много. Концентрация ни липсва. Не може втори мач 30-а секунда да ти вкарват гол. За първи път виждам такова нещо и за жалост, аз съм треньорът. Това влияе психически на отбора, но те сами си го правят. Цяла седмица им говоря, че трябва да почнем първите 15 минути много стегнато и отговорно, явно в съблекалнята си останаха моите думи."

"Работим на етапи, правим селекция в движение. Няма кой да ни чака и да ни опрадава. Това са нещата и са далеч от това, което искам, особено като държание на футболистите. Днес те се предадоха. Нямам думи за това нещо." 

"Ние нямаме цели. Отборът трябва да се изгради, да играе добре, да можем да играем добър футбол. Нямаме амбиции да влизаме в efbet Лига или където и да било", призна Павлов.