Николай Тодоров остава изпълнителен директор на Нефтохимик. Това решение бе взето по време на днешното заседание на Съвета на директорите на клуба, на което всички присъстващи членове единодушно му гласуваха вот на доверие.

Тодоров депозира оставката си преди шест месеца, заради трудното финансово положение на клуба и с цел да провокира потенциални нови инвеститори, които да помогнат за заздравяване на дружеството. След изтичане на шестмесечния срок, не бе предложена друга кандидатура и директорите взеха решение, че няма по-подходящ за поста.

„Оставката ми остава в джоба. Веднага щом се появи нов човек, който има желанието и ресурса да поеме Нефтохимик, ще се оттегля. Това, че Съветът на директорите ми гласува доверие да продължа е признание за моята работа и за работата на целия ни екип. Изминалият сезон беше изключително труден, но на финала му мога да кажа, че изградихме отбор, който се бори и показва добра игра. Целта ни е да запазим и надградим този отбор и с него да се борим за влизане във Втора лига още от следващата година“, каза Николай Тодоров.