Нефтохимик и Несебър завършиха наравно 2:2 в контролна  среща, играна на тренировъчната база“Кампус“ край Бургас.

Още в 5-та минута Нефтохимик поведе. Ангел Грънчов изведе Александър  Александров зад несебърската защита и той с много премерен удар успя да  открие резултата. След това попадение „зелените“ продължиха да атакуват,  но до втори гол не се стигна.

Второто полувреме започна по същия начин,  като в 60-та минута отново Александров бе точен и удвои преднината на  Нефтохимик.

След това попадение и двамата треньори направиха множество  смени, а това даде резултат в полза на Несебър. Втородивизионният тим  успя да намали с 74-та минута, а в 90-та след неразбирателство в  бургаската защита резултата стана 2:2.

Между двете попадения за Несебър, Любомир Божинов от Нефтохимик нацели напречната греда, след като изпълни  по страхотен начин пряк свободен удар, но вратаря на гостите успя да  избие топката в горната греда. В края на мача Костадин Хазуров пропусна  да донесе победата за Нефтохимик, след като остана сам срещу вратаря, но  силният му удар бе париран от стража на Несебър.

В събота и неделя футболистите на Нефтохимик получиха почивка, а в  понеделник ще подновят подготовка за предстоящия си двубой с Левски  София. Срещата от 6-я кръг на Първа Лига и ще се играе на 10 септември,  от 21:15 часа на стадион "Лазур".