Нефтохимик ще продължи своята подготовка за предстоящия сезон с още два лагера в Северна Македония и Словения. Преди това днес бургазлии ще срещнат Марек Дупница - новак във Втора лига, от 19:00 часа на стадион "Раковски" в София. Контролата ще бъде много важна за спортно-техническото ръководство, защото се явява последно пресяване на групата преди заминаването на отбора за чужбина.

В събота "шейховете" ще отпътуват на едноседмична подготовка за Македония, където имат предвидени 3 контролни срещи с противници от западната ни съседка.

Седмица по-късно Нефтохимик заминава за Словения, където ще довърши своята подготовка в 10-дневен лагер в който също са предвидени няколко проверки.

"Към момента имаме трима чужденци на проби от френски произход, играещи в предни позиции. Уверявам Ви, че подготовката върви повече от добре и на професионално ниво. Вратаря Марин Орлинов преподписа своя договор с нас за още една година, а след недоразумението с помощник треньора мястото вече е заето от Калоян Генов. Млад специалист идващ от ЦСКА", заяви спортният директор Николай Маринов.