Служителите на Нефтохимик изпратиха писмо до Общинския съвет с молба за среща. 

Поканата е адресирана до председателя на ОбС Костантин Луков, Комисията по спорт и всички председатели на партии в местния парламент. 

Под нея са се разписали всички 40 служители на клуба, включително треньорските щабове на представителния отбор и детско-юношеската школа, целият мъжки отбор и административните служители. 

Поводът за тази покана е несигурната обстановка в клуба, след оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. Служителите искат да разберат каква е визията на Общинския съвет за развитието на Нефтохимик. Очаква се потвърждение на датата на срещата, в случай, че поканата бъде приета. 

Ето и пълния текст на писмото:
ДО
Г-Н КОСТАНТИН ЛУКОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - БУРГАС
КОПИЕ ДО:
Г-Н КАЛЧО БЕЛОВ 
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО СПОРТ КЪМ ОбС БУРГАС
П О К А Н А
        Уважаеми г-н Луков, 
        Уважаеми г-н Белов,
Като представители на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД,  бихме желали да Ви поканим на среща, на която да обсъдим ситуацията в клуба, както и възможностите пред неговото развитие. Молбата ни за тази среща е породена от несигурността, след подаването на оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. 
Искаме, чрез Вас, да поканим всички членове на постоянната Комисия по спорт и младежки дейности, както и председателите на всички парламентарни групи в ОбС Бургас. Ще се радваме ако на срещата присъства кметът на Община Бургас - г-н Димитър Николов и заместник-кметът с ресор „спорт“ - г-н Лорис Мануелян.
Надяваме се да уважите молбата ни и да ни приемете на 06.11.2017 г. (понеделник), в 18:00 ч. 
С уважение