Нов проблем изникна пред Нефтохимик преди домакинството на втория отбор на Лудогорец. Срещата е от 18:00 часа на стадион „Лазур“.

Грижите на бургазлии отново са свързани с пари. Те са били осъдени да платят обезщетение в размер на 18 000 лева на един от бившите си шефове – Петко Медвецки. Лицензът на клуба е застрашен по този начин, защото „зелените“ са под месечен мониторинг, какъвто имат още Левски и Черно море.

„Достойнството е нещо неприсъщо за г-н Медвецки, който си тръгна сам, след като футболистите и феновете изгониха Викторио Павлов, защото не искаха той да води клуба. На него са му изплатени 8 хиляди лева. Ако уважава институцията Нефтохимик, нека да си оттегли исканията, защото това са пари, които той не е изработил. Още повече че същият си събра багажа и си тръгна сам!“, оплакаха се от клубната управа пред Новапрес.

Иначе в Нефтохимик са категорични, че покриват съвестно задълженията си към настоящите играчи, както и към бившите. Напрежение обаче има, след като част от феновете скочиха на Анелия Златкова и тя скочи:

„Нека те да дойдат да дават пари!“