Феновете на Нефтохимик отново ще спасяват клуба. Това стана ясно от съобщение, което бе изпратено до медиите във връзка с трудната ситуация в бургаския тим.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

важаеми бургазлии, скъпи фенове!

Във връзка със случващото се с ПФК Нефтохимик Бургас се проведе извънредно заседание на УС на сдружението, което взе решение като единствен изход от ситуацията със съществуването на любимия футболен клуб, както преди години отново да се случи чрез СНЦ “ Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962”.

СНЦ” Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962” е готово с нужната подкрепа от Община Бургас, спонсори и дарители, както и цялата футболна общественост в региона да поеме издръжката и спасяването на Нефтохимик, като в момента единствено запазване на структурата и възстановяването на детско юношеската школа, а от новия сезон при нужната подкрепа организиране и на мъжки футбол.

Като следваща точка от заседанието Ви съобщаваме, че сдружението упълномощава по административната и организационна дейност в клуба да се заеме Михаил Атанасов, член на УС на сдружението.
По спортно-техническата част ще отговаря изцяло една от легендите на Нефтохимик Николай Кръстев.

С Уважение:
Михаил Атанасов
/Член на УС на СНЦ” Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962”/