Привържениците на Нефтохимик излязоха с позиция след уволнението на треньора Людмил Киров снощи след загубата с 2:3 от Созопол. 
 
Ето какво написаха феновете на страницата Ultra Nafta: 
 
"През годините се нагледахме и наслушахме на всякакви простотии, сътворени от собственици на Нефтохимик и "радетели" за бъдещето на клуба! Всякакви знайни и незнайни герои се изреждаха да се надпреварват, как "трябва да се прави футбол"! През тези години, в много малко моменти ние феновете сме усещали тръпката от изживения момент на трибуната! Сега е точно такъв момент! Момент в който виждаме, че Нефтохимик надскача своите възможности и е на крачка от спасението във Втора Лига само и единствено заради работата на Людмил Киров и раздаването на футболистите! 
 
И БАМ, отново уникален ход ! След 4 победи и две загуби, само два мача преди края на първенството той е освободен! Дами и господа управляващи! Спрете най-накрая с неадекватните управленски решения! Ние не се интересуваме от "отношенията" между Анелия, Манол, Венци, Драган, Петкан или Маугли! Ние се интересуваме само и идинствено от това, което треньорът и момчетата ни дават на терена! Победи, мъжка игра, битка! ФУТБОЛ! Това ни накара отново да говорим за футбол а не за интриги! Г-н Киров, ние твърдо заставаме зад вас и вашите решения! Вие сте треньорът за Нефтохимик!"

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.