ЦСКА 1948 отнесе с 4:0 Нефтохимик в предпоследния мач от 13-ия кръг на Втора лига. Андон Гущеров отбеляза два гола в мрежата на "шейховете" и вече има 19 попадения на сметката си през сезона. Гол добави и плеймейкърът на "червените" Васил Шопов, о Диян Молдованов порази собствената си врата за 4:0.

Срещата в София беше дебют за новия старши треньор на ЦСКА 1948 Йордан Юруков, който наследи напусналия Петко Петков. Дебют за "червените" направи и специален състав от мажоретки, който подгря зрителите.

Срещата вървеше трудно за домакините до последната минута на първото полувреме. Тогава реферът Никола Петров отсъди дузпа за ЦСКА 1948 заради игра с ръка на човек от стената при един фаул пред вратата на Росен Андонов. Гущеров застана зад топката и откри резултата от бялата точка.

В 70-ата минута на срещата отново Неймар от Петрич беше изведен сам срещу стража на Нефтохимик и не пропусна да реализира своя гол №19 във Втора лига.

Нефтохимик се прибра в собствената си половина, но в 76-ата минута Шопов намери неподготвен бившият страж на Царско село и направи резултата класически.

Малко след това Молдованов имаше нещастието да си отбележи автогол и оформи крайното 4:0. 

Така ЦСКА се върна на победния път и запазва втората си позиция в класирането с точка по-малко от водача - Септември. Нефтохимик пък е на седма позиция с 19 точки, след като е изиграл 12 срещи.