Новият оперативен ръководител в Нефтохимик Манол Иванов коментира ситуацията в клуба и дейностите на отделните звена в цялостната структура. В момента отборът продължава своята подготовка в София, като утре „шейховете“ ще играят трети зимен контролен мач. В същото време Манол Иванов, който е пълномощник на главния акционер Анелия Златкова, заяви че новото ръководство ще инвестира значителни средства и усилия в развитието на ДЮШ.

“Ние имаме намерение да развиваме школата, да създаваме наши футболисти и да ги интегрираме в мъжкия отбор. Искаме ДЮШ да функционира на високо ниво и ще направим всичко възможно да бъде така. Всички набори ще продължат да участват в първенствата, в които играха през есента. Това важи и за U 19, които играят в Елитната група. U 15 също участва там. Ще търсим нови методи на работа, като ще оптимизираме цялата структура и дейност. Школата ще бъде един от нашите приоритети.“- заяви Иванов. Новото ръководство на дружеството ще встъпи в управление на 17 февруари. Дотогава клубът се управлява от стария борд на директорите.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.