По много интересен начин протече днешният ден за футболистите на Нефтохимик. Те заедно с треньорския щаб, както и част от ръководството на „шейховете“ посетиха остров Света Анастасия край Бургас.

На острова играчите бяха посрещнати от управителя на туристическия обект и бяха разведени по всички значими точки да прекрасната забележителност. Футболистите останаха възхитени от богата история на малкия остров, а домакините от „Света Анастасия“ изненадаха своите гости с прекрасен обяд, който беше съставен изцяло от рибно меню. Днес стана ясно, че кмета на Община Бургас, Димитър Николов лично поздравява играчите на Нефтохимик за постигнатата първа победа в шампионата и пожелава на отбора да грабне трите точки и при предстоящото гостуване на Ботев Пд в събота.

На този етап треньорският щаб може да разчита на всички свои футболисти, с изключение на Атанас Чипилов, който лекува травма в коляното, както и трайно контузения Живко Хаджиев.

До края на седмицата Нефтохимик ще тренира едноразово, а в петък тимът заминава за Пловдив за мача от 5-я кръг на шампионата, срещу Ботев Пд. Срещата е в събота от 19:00 часа, на базата на „канарчетата“ в кв. Коматево.