При огромен интерес старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев  представи книгата си „Единственият начин“ пред бургаска публика. Това се  случи вчера в Културен център „Морско казино“ в Бургас. 

Книгата има  всички шансове да излезе и извън пределите на България, призна издателят  на Христо Янев – Йордан Антов. Тя вече е предложена на големи  издателства в няколко европейски страни. 
Самият Янев заяви, че с тази  книга се сбъдва една негова мечта и не е изключено в бъдеще да продължи  да се изявява в това си поприще. 

„Единственият начин“ е български трилър на годината, а за първи път в  историята на световната литература, бивш футболист и настоящ треньор по  футбол издава трилър. Това е стремглав екшън трилър, написан по всички правила на жанра и  наистина се чете на един дъх. 

Действието се развива във Франция и  Швейцария, а главните персонажи са бивш френски легионер, френският  премиер и други министри, които се забъркват в незаконни сделки с оръжие  срещу диаманти, наркотици и трафик на хора. История, която ще мине през вас като куршум, обещават издателите от „Лексикон“. 

Христо Янев представи книгата си

източник: Пресслужба на Нефтохимик