Наставникът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето на тима си в мача с Нефтохимик, но изрази съжаление, че "сините" не са стигнали до по-изразителна победа.

"Най-важното беше да победим днес. Гледам си моя отбор, оттам-нататък - всеки ще губи точки, защото има много мачове. Беше трудна битка тази, доста пропуски направихме, но по една или друга причина тези пропуски се отразяват на ударността ни в мача", сподели Топузаков пред DIEMA SPORT и продължи с анализа си.

"Важното е, че търсехме втория гол до последно и искахме да завършим годината позитивно. Не, че се сърдя на 1:0, но определено заслужаваме да бием с повече", заяви Топузаков и говори за грешната стъпка на лидера Лудогорец в предишния двубой от деня.

"Ние бяхме концентрирани и се готвехме за нашия мач, не ни касаят противниците. Трябва да гледаме нашите мачове и да бием, ако искаме да израстваме", сподели Топузаков и накрая коментира селекцията на отбора през зимата, но не беше особено конкретен.

"Когато има нещо конкретно, ще бъде обявено за Сукуна, затова ще се въздържа от коментар. Не искам да коментирам футболисти, които още нямат договор с клуба. Селекцията ще я решаваме в близките дни със спортния директор. Имаме насоките и концепцията, ще решим какво е най-добро за отбора", завърши треньорът на Левски.