Изпълнителен директор на Нефтохимик Пламен Михов се надява тимът, който има подкрепата на Общината в Бургас, да се утвърди в елита на България.

Тимът излиза срещу Дунав Русе от 19.00 часа. Можете да гледате мача с картина в GONG PLAY и по телевизия DIEMA, както и да го слушате по Дарик радио.  

„Стараем се да направим един добър клуб, Общината стои твърдо зад клуба и се надяваме на по-голяма подкрепа. Засега всичко необходимо за нормалните условия са ни създадени“, сподели Михов.

„За мен този пост е едно предизвикателство, искаме да вдигнем нивото в нашия град. Това, че Общината се включи в проекта, ме убеди напълно, за да се върна и да поема работата. Това, което правех в БФС беше една голяма школа за мен.

„Всички сте наясно, че сглобихме един съвсем нов отбор. Наложи се да правим скоростна селекция и в рамките на 40 дни трябваше да направим боеспособен тим. Във времето този отбор да бъде обигран, към това се стремим, за да може да играе сериозна роля в шампионата. Отборът ще се гради, селекцията е отворен процес, предполагам, че ще се търсят още футболисти. Надяваме се да се утвърдим в елита“, завърши шефът на Нефтохимик.