Отборът на Левски посреща Нефтохимик на своя „Георги Аспарухов“ в последен мач за двата тима за 2016 година. Двубоят от 19-ия кръг на Първа лига е днес от 17,30 часа и може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY.

Главен рефер на сблъсъка е Владимир Вълков.

Домакините влиза в двубоя като абсолютен фаворит, имайки предвид представянето на двата тима напоследък. „Сините“ са на шест точки от лидера Лудогорец и ще се опитат да завършат годината с нова победа пред собствените си фенове.

Гостите от Нефтохимик показват колебливи игри, въпреки че в предишния кръг възпитаниците на Христо Янев записаха изразителен успех над Ботев с 4:0. Това ще бъде първият двубой за бившия наставник на ЦСКА срещу Левски като треньор.

“Сините“ ще бъдат без опитния си защитник Веселин Минев, който е с травма, а до последно под въпрос ще бъде Антонио Аниете. В лагера на „шейховете“ са лишени от услугите на Йордан Йорданов и Станислав Маламов, като и двамата лекуват контузии.

Вероятни състави

Левски: Йоргачевич, С.Александров, Ал. Александров, Пиргов, Генев, Де Ноойер, Прохазка, Краев, Бурабия, Деса, Адениджи.

Старши треньор: Елин Топузаков

Нефтохимик: Георгиев, Орачев, Пехливанов, Грънчов, Хомей, Божинов, Вълчанов, Огнянов, Дюлгеров, Манев, В.Христов.

Старши треньор: Христо Янев

Стадион: „Георги Аспарухов“

Рефер: Владимир Вълков

Включете се в Играта на DIEMA EXTRA - Подари спортна емоция и спечели награда от DIEMAEXTRA. Играта „Абонамент за шампиони“ дава възможност на всеки направил едногодишен абонамент за DIEMAEXTRA през периода 01.12.2016 - 31.12.2016 да участва в томбола за награди - 10 броя 49'' УЛТРА ТЪНЪК FULL HD LED ТЕЛЕВИЗОР.

Това ще Ви даде възможност да подарите на близък човек или приятел най-атрактивните спортни събития през 2017 година, а освен мачовете от Първа лига в каналите на DIEMA EXTRA има и куп други спортни събития.