Колумбийският нападател на ЦСКА-София Густаво Кулма безапелационно спечели вота на читателите на GONG.BG в анкетата ни за Играч на мача с Нефтохимик в Бургас. Така той ще се почерпи с шампанско за добрите си изяви на "Лазур". 

За него гласуваха близо половината от нашите читатели, които отчетоха, че голът му в мрежата на бургазлии си е заслужавал доверието им. Той беше точен за 2:0 в тази битка в 59-та минута и реши всичко в мача. 

Далеч назад остана вторият в подреждането днес Рафаел Перес. Защитникът отбеляза първото попадение в тази битка, но с изявите си на терена успя да си заслужи вота на по-малко от 20% от аудиторията ни. 

Челната тройка беше попълнена от влезлия като резерва Кирил Десподов, който обаче получи пренебрежимо малък вот. Така пълният триумф беше за колумбийските играчи на "червените". 

Един от всички гласували в анкетата ни днес, както и в тези от всичките мачове от този кръг, може да спечели наградата ни - 50 лв. за покупки от Grabo.bg. Името на печелившия ще стане ясно скоро.