Едва краят на септември е, а шампионът Лудогорец излиза за своя 21-и официален мач от началото на сезона. Край морето разградчани откриват своя трети фронт от битки през тази кампания, след като започват и участието си за Купата на България. 

"Орлите" се подвизават повече от успешно в Лига Европа и вътрешния шампионат, но със сигурност сега ще са устремени да покажат на останалите отбори, че не бива да бъдат отписвани за турнира, който най-рядко са печелили у нас. И първото им препятствие е коварно - бургаският Нефтохимик. 

Битката е с начален час 19:00 и ще можете да я гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA. За вас ще следим и абсолютно всичко най-интересно от нея на GONG.BG. 

Наставникът на шампионите Станислав Генчев със сигурност ще предприеме рокади в състава, с оглед на изключително натоварения график на отбора през тази есен. Той трябва да ротира състава си така, че да даде достатъчно минути и на тези, които по-рядко попадат в плановете му в другите турнири, а и някои от звездите да си починат преди важните битки до края на този месец и началото на следващия. 

Очаква се някои от по-младите момчета да получат шанс за изява, както и последното ново попълнение Талеб Тауата. Нищо чудно да видим на терена и ветерана Станислав Манолев, който да натрупа повече игрови минути. 

Колкото до "шейховете", те нямат особени амбиции в надпреварата, но със сигурност ще опитат да затруднят големия фаворит. Добрите новини за тях са, нямат контузени и наказани в състава и всички ще имат шанс да се докажат срещу Лудогорец. 

Ето и всички мачове от програмата за Купата на България в сряда: 

Спартак Варна - Левски 16:00 часа

Добруджа - Ботев Враца 16:00 часа

Миньор - Ботев Пловдив 16:00 часа

Загорец - Славия 16:00 часа

Нефтохимик - Лудогорец 19:00 часа

Литекс - Монтана 19:00 часа