Нефтохимик победи като домакин съперника си в Югоизточната Трета лига - Карнобат. Днес, на градския стадион в Българово, „шейховете“ се наложиха с 2:0. Те бяха пълновластен господар на случващото се на терена през целия двубой и заслужено стигнаха до победата. 

Резултатът откри Цветан Чахов още в 3-ата минута. При разбъркване в наказателното поле, той бе най-съобразителен и се разписа с глава. В 19-ата минута Михаил Георгиев бе точен за 2:0. 

В заключителните 15 минути наставникът на бургазлии Диян Петков отново предостави игрово време на юношите на клуба - Илиян Николов, Асан Ахмед и Ивайло Русев, а Йолиян Милков и Димо Кръстев бяха част от титулярния състав. Те взеха участие и в проверката срещу Свиленград, която се игра по-рано днес.

В следващата контролна среща от подготвителния период Нефтохимик ще се изправи срещу тима на Спартак (Варна), който се състезава в Североизточната Трета лига. Срещата ще е на 25.07 (сряда), от 18:00 ч, като мястото все още се уточнява.

Състав на Нефтохимик: Атанас Гичев (51-Мартин Шейтанов), Стоян Калев, Цветомир Цонков, Цветан Чахов (75-Илиян Николов), Милков, Димо Кръстев (46-Даниел Андреев), Стойко Иванов (Живко Комелов), Деян Христов, Стивън Славков (75-Ивайло Русев), Даниел Стоянов, Михаил Георгиев (70-Асан Ахмед)