Отборът за деца, родени през 2008 г. на Нефтохимик взе участие в Международния турнир „Atrim super stars cup 2020”, който се проведе в Пловдив, в дните 30 януари – 2 февруари 2020 г. Воденият от Тодор Топалов тим се класира на седма позиция, сред много силна конкуренция от шестнадесет отбора, между които бе и Интер Милано, който стана шампион в надпреварата.

Състезанието за малките „шейхове” започна с победа над Локомотив Пловдив с 1:0. Във втората среща от предварителната фаза победиха и Локомотив София с 1:0, а третата среща завърши с нулево равенство срещу Чико Бунара. Така бургаските деца заеха първо място в групата.

Първата среща от „златния поток”, срещу бургаския съперник Звезденбург, завърши с резултат 0:0. Последва и първата загуба в турнира. Нефтохимик отстъпи на Балкан Ботевград с 0:1. След като целият мач премина при доминацията на малките „шейхове”, в последната минута късметът покри тима от Ботевград и той се поздрави с победа. Третата среща, с ФА Пловдив, завърши отново при равен резултат.

В мач за разпределението от пето до осмо място „шейховете” отстъпиха с 0:2 на Локомотив Пд, с след това, в спора за седмото място победиха Балкан с 1:0.

Индивидуалната награда за най-добър защитник отиде при Ивайло Атанасов.