Черно море победи втородивизионния Несебър в контролна среща, играна на стадион "Младост" във Варна. "Моряците" записаха успех с 3:1 след две попадения на новото попълнение Родриго и гол на Ради Василев. 

Първият половин час игра премина без сериозни опасности и пред двете врати, като битката се водеше основно в средата на терена. В 34-ата минута Черно море откри резултата. Лъчезар Йорданов получи пас в наказателното поле, подаде към Родриго, който от движение насочи топката в далечния ъгъл на вратата на съперника за 1:0. В 45-ата минута Родриго засече центриране по земя на Ради Василев и не сгреши за 2:0.

В 48-ата минута Лъчезар Йорданов отправи удар извън наказателното поле, но топката премина на сантиметри от страничната греда. В 51-вата минута Ради Василев навърза няколко футболисти в наказателното поле и стреля, но право в ръцете на вратаря на Несебър. В 58-ата минута Мехди Фенуш намери на скорост Дани Кики, който опита удар от движение извън наказателното поле, но не намери очертанията на вратата.

В 63-ата минута Миро Енчев с глава засече центриране на Родриго, но от близо стреля над гредата. Две минути по-късно Дани Кики пусна пас в коридор към Мехди Фенуш, който се опита да мушне топката под плонжа на Георги Ставрев, но вратарят на Несебър с крак спаси. Малко след това Родриго стреля технично извън наказателното поле, но малко не му достигна, за да вкара своя трети гол в мача. В 69-ата минута влезлият на смяна вратар Иван Дичевски получи червен картон за игра с ръка извън наказателното поле, но след разбирателство между двата щаба остана на терена. От прекия свободен удар Несебър намалиха в резултата. В 72-ата минута точен бе Христо Каймакански.

Само минута по-късно Мартин Костадинов центрира по земя в наказателното поле, където Ради Василев с крак вкара за 3:1.