Холандецът Ранди Онуоха се присъедини към лагера на Нефтохимик в Турция. Левият бранител се включи в сутрешната тренировка на „зелените“ и ще изкара едноседмични проби.

Онуоха е на 22 години и е роден в Нигерия, но е с холандки паспорт. През последните два сезона е защитавал цветовете на холандските НЕК Ниймеген и втородивизионния Фортуна Ситард. В момента Онуоха е свободен агент и ако бъде харесан от треньорският щаб на "Нафтата" ще подпише договор с бургазлии. 

Тимът на Нефтохимик отново тренира двуразово, а в събота от 17:00 часа в Белек, ще е втората контрола на бургаския тим, която ще е срещу Тобол (Казакстан).

Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев е много доволен от старанието на всички футболисти, както в тренировъчния процес, така и в контролата с Черноморец (Одеса), която бе спечелена с 2:0.

„В Турция имаме перфектни условия за подготовка. От нас се иска да работим здраво и да се подготвим максимално добре за наближаващия шампионат. Доволен съм от влагането на абсолютно всички играчи, като за нас е важно да продължим да се готвим в пълен състав и да съхраним момчетата от контузии“, това заяви Янев след сутрешната тренировка на „зелените“.