Наставникът на Нефтохимик Христо Янев беше крайно критичен към играчите си след поредното им тежко поражение. Бургазлии паднаха само с 0:2 от Берое, но загубата им можеше да бъде далеч по-тежка.

"За нас няма мач, в който можем да излеем и да се разхождаме, но така се получава. Противниците ни вкарват голове от положеията си и после ни става трудно да наваксаме. Това не трябва да ни пречупва, какво означава, че са ни вкарали гол", сподели Янев пред DIEMA SPORT 2 и продължи с анализа си.

"Трябва да покажем характер, хъс, а това липсва в нашия отбор. Това са хората, с които разполагам за последните два мача и нямам какво да кажа срещу тях. Всеки играч ни е основен, дори три минути да играе, трябва да се докаже", допълни треньорът.

"В крайна сметка има доста повече отбори, които имат доста по-негативни серии от нашата, трябва и ние да го направим. Можем да бием всеки, стига да се стараем толкова, колкото ми се иска на мен", сподели още Янев и разкри, че вярва в преобразяването на отбора си, но след зимната пауза.

"Загубихме мача в нападение, трябва да променим начина си на мислене. Иска ми се да правим някои неща, но на този етап явно не могат да се получат. Сигурен съм, че ще изглеждаме различно след почивката, стига да вземем хората, които искам. Ще разполагаме със състав, конкурентоспособен на всички останали", сподели Янев и накрая коментира книгата, която пусна на пазара.

"Трябва да правиш това, което искаш и да влагаш цялото си сърце в него, това е рецептата. Има върху какво да се работи, това важи и за мен", завърши специалистът.