Наставникът на Нефтохимик Христо Янев заяви след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив в мача от осмия кръг на Първа лига, че „шейховете“ имат да вършат още много работа.

„Мисля, че допускахме две грешки и ни вкараха два гола Поздравявам Локомотив Пловдив. Ние имаме да вършим много работа“, започна Янев.

„Първо трябва да започнем да си вярваме. Поведението на момчетата в доста голяма част от мача ми хареса. Има още неща за изясняване. Ние сме тук за да работим“, продължи Янев.

„От тук насетне мислим за следващите седем дни. Усърдната работа, за да променим поведението си по време на мача и да постигнем резултат, който ни задоволява“.

„Радвам се, че Маламов и Йорданов са тук. Доколкото разбрах е имало преговори с него от преди да дойда“, обясни Янев.

„Трябва да се борим и да развием отбора от котата, на която сме в момента. Тя е незавидна за град като Бургас. Искам всеки ден да се вижда прогрес“, каза още треньорът.

„По никакъв начин не се чувствам недооценен в ЦСКА. Аз съм амбициозен, здраво стъпил съм на земята. Искам да покажа това, което имам в главата си като идеи“, сподели Янев.

„Това дали Херо ще се върне в клуба на ръководен пост, е отговорност на управата. Аз си гледам моята работа. Ръководството е страхотно, изпълнява нашите искания, а те не са малко“

„Всеки ден трябва да се трудим, защото сме в положение, което не задоволява мен“.

„И кметът, и господин Бошнаков ми гласуват доверие. Това ми дава спокойствие“.

„Лудогорец е на различно ниво от всички останали в нашия футбол. Ние от този мач може само да натрупаме опит“, завърши Янев.