Спортните отличия на Нефтохимик вече красят коридора на с.ц. Изгрев. Купи от шампионати, национални и международни турнири блеснаха във специално изработена за целта витрина. 

Те ще радват всеки посетител и ще мотивират младите футболисти на клуба да постигат още по-големи успехи. Между многобройните отличия на отбора се откроява огромната купа за първо място в Професионална футболна лига 1995-1996 г.

Витрината се оказа тясна да събере всички трофеи на Детско-юношеската школа през годините. Впечатление сред тях правят три Купи на БФС от 2007 г. за три отбора, в различни възрасти (юноши младша, юноши старша възраст и деца, родени през 1993), което е прецедент за страната. 

Начело на „зелената“ школа тогава в сегашният изпълнителен директор на клуба Пламен Михов. Едни от най-старите отличия във витрината са купата за първо място от първенството на Елитната юношеска група от 1995-1996 г., както и Купа България на юноши младша възраст от 1992 г.

Своеобразната изложба на успехите на Нефтохимик ще се помещава в спортен център „Изгрев“ целогодишно и ще бъде достъпна за всеки желаещ да я разгледа.